• Ceai Ciocolata Cafea Istorie.beneficii,retete

Ceai Ciocolata Cafea Istorie.beneficii,retete

Oana Stefanescu
  0 din 0 / 0 opinii

  • Editura: ALLFA
  • ISBN: 9789737244147
  • Anul ediţiei: 2014
  • Dimensiune: 145x170
  • Limba: RO
  • Numarul paginilor: 224
  • Tipul copertei: Brosata
  • Greutatea: 0.40kg
  • Colecția: Gastronomie
  • Livrare rapidă
  • Preluare gratuită
    în magazin

  • Retur gratuit
  • 210,00 lei MD
  • Disponibilitate: Epuizat
  • Livrare: 1-2 zile

Ai intrebari legate de produs sau te putem ajuta sa plasezi o comanda?

Ne poti suna la
079294081, +373 (022) 29-40-81,
Luni - Vineri: 09:00 – 18:00
Sambata-Duminica - zi libera
Aceasta lucrare cuprinde un istoric al ceaiului si al cafelei. Se vorbeste despre ariile de raspandire a ceaiului, cafelei, a arborelui de cacao, despre tipurile si sortimentele de ceai, cafea. Sunt prezentate retete cu ceai, cafea si povesti despre casele celebre de ciocolata.

Despre ceai:



istoria ceaiului in India, China, apoi Europa;
fazele prin care trece ceaiul: cultivare, recoltare, zvantare, fermentare, uscare;
Sortimente de ceaiuri.


Despre ciocolata:

arborele de cacao;
povestea caselor celebre de ciocolata.
Despre cafea:

istoria cafelei;
metode de preparare a cafelei;
despre cafenele renumite;
producatorii de cafea.

Spune-ţi opinia

Rău     Bun

Recomandări