• Enciclopedia Alimentelor

Enciclopedia Alimentelor

  0 din 0 / 0 opinii

  • Editura: ALL
  • ISBN: 9789735717230
  • Anul ediţiei: 2008
  • Dimensiune: 160x240
  • Limba: RO
  • Numarul paginilor: 608
  • Tipul copertei: Brosata
  • Greutatea: 0.71kg
  • Colecția: Enciclopedie
  • Livrare rapidă
  • Preluare gratuită
    în magazin

  • Retur gratuit
  • 285,00 lei MD
  • Disponibilitate: În Stoc
  • Livrare: 1-2 zile

Ai intrebari legate de produs sau te putem ajuta sa plasezi o comanda?

Ne poti suna la
079294081, +373 (022) 29-40-81,
Luni - Vineri: 09:00 – 18:00
Sambata-Duminica - zi libera
Importanta alimentatiei in viata noastra a devenit, in sfarsit, unanim recunoscuta; mai mult chiar, toata lumea a ajuns sa accepte faptul ca alimentatia poate influenta puternic starea de sanatate. De aici ideea si necesitetea de a crea o enciclopedie a alimentelor. Rod al colaborarii dintre specialisti in agricultura, tehnologi in industria alimentara si medici dieteticieni, Enciclopedia alimentelor este una dintre lucrarile cele mai complete si mai actuale de acest gen, care isi propune sa sistematizeze marea tema a alimentatiei intr-un singur volum, usor de consultat, examinand-o din diferite puncte de vedere: biochimie, dietologie, merceologie, practic.

Lucrarea este completata de o serie de anexe in care gasiti informatii despre: modul de functionare a sistemului digestiv, digerarea si asimilarea alimentelor, postul terapeutic, alergii si intolerante alimentare, recomandari dietetice pentru diferite afectiuni, obezitate si supraponderalitate, exemple de diete hipocalorice.

2500 de termeni - 1700 de alimente, 830 tabele, desene si scheme.

Spune-ţi opinia

Rău     Bun

Recomandări