• Bucataria Romaneasca de la 1841 pana astazi

Bucataria Romaneasca de la 1841 pana astazi

Patricia Alexandra Pop
  0 din 0 / 0 opinii

  • Editura: HOUSE OF GUIDES
  • ISBN: 9786068403151
  • Anul ediţiei: 2012
  • Dimensiune: 190x220
  • Limba: RO
  • Numarul paginilor: 176
  • Tipul copertei: Brosata
  • Greutatea: 0.47kg
  • Colecția: Gastronomie
  • Livrare rapidă
  • Preluare gratuită
    în magazin

  • Retur gratuit
  • 153,00 lei MD
  • Disponibilitate: Epuizat
  • Livrare: 1-2 zile

Ai intrebari legate de produs sau te putem ajuta sa plasezi o comanda?

Ne poti suna la
079294081, +373 (022) 29-40-81,
Luni - Vineri: 09:00 – 18:00
Sambata-Duminica - zi libera
Cartea de fata isi doreste a fi o calatorie prin toate zonele Romaniei, pentru a scoate la lumina gastronomia neaosa romaneasca, cu retete stravechi, desprinse din caietele prafuite ale bunicilor, pentru ca in final sa incheie aceasta incursiune cu delicioase retete ale bucatariei moderne, in care regasim influentele internationale. Pelerinajul culinar prin cele 8 zone ale tarii (Ardeal, Banat, Bucovina, Dobrogea, Maramures, Moldova, Muntenia si Oltenia) dezvaluie arta gatitului simplu, traditional, bazat pe recoltele pamantului si produsele obtinute cu munca in propria gospodarie, dar mestesugite cu farmec pitoresc, si invaluite de misterul traditiilor vechi.

Volumul prezinta o bucatarie savuroasa, de cele mai multe ori cu aroma istorica, reunind retete din toate colturile tarii, structurate pe capitole in Aperitive si Gustari, Supe, Ciorbe si Borsuri, Feluri principale, Garnituri, Sosuri si Deserturi, o carte care raspunde atat curiozitatii romanilor, cat si memoriei lor gustative.

Spune-ţi opinia

Rău     Bun

Recomandări